Sunday, May 14, 2006

Flori Julka Orinda Elvana Parajsa Video

3 comments:

bledi said...

Shume shume e bukur kenga Per klip-in mund te ishin kujdesur njecike me shume

altini said...

Cuna dhe goca kam rene ne dashuri me Julken
eshte teper e mire
Si i behet halli?

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» » »