Monday, June 12, 2006

Alberie Hadergjonaj Loçka Jeme Video

2 comments:

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Best ilustrations on female domination Hard drive diagnostic Tempo 8950 sofa table http://www.volvo-850-part.info/Watchuncutrapvideo.html how to recone car speakers

Anonymous said...

Ne radhe te pare i uroj gjithe te mirat,dhe me pase desha te ta jape nji keshille.Mos e lere kurre kengen se po e le te le ajo ty.Ti ke lindur te kendosh,prandaj......Por me sinqeritetin me te madhe e them se mezi pres te te shikoj me nji klipe te ri se klipi i loqkes nuk me ka pelqyer shume.Ti je elite e nuk te shkone nji klip i kadegorise jo te larte,siq jemi mesuar ti shikojm disa.Dhe per fund,te uroj te na perfaqesoshe me dinjitete ne festivalin europjan ashtu siq di ti.GOOD LUCK ALBERIE