Wednesday, June 14, 2006

Rifadija & Edi Video

6 comments:

Anonymous said...

Muzika koka taman mire e kopiume hallall veq per para

MERITON SHEHOLLI said...

Meriton SHEHOLLI

Muzika taman SERBO,GREKO,BULLGARSKO...veq SHQIP jo as ne enderr nuk ta keni pa oj Rifadije edhe Ti EDI,TURP per ju te dy dhe NAIM KRASNIQIN,,,,meritoni_op@hotmail.com

Anonymous said...

A NUK PE SHINI QFAR PIDHI BRE LUM AI QE JA LIPIN

Anonymous said...

sa u oerket rifadijes mua nuk me pelqen se i ka ne qef burrat e martum e them nga provoja

Anonymous said...

sa u oerket rifadijes mua nuk me pelqen se i ka ne qef burrat e martum e them nga provoja

Anonymous said...

RIFADIJE TI ISHE SHUME E POSHTER VEQ TASH NASHTA QE JE MARTU JE MBUSH MEND:PO SHPRESOJ: