Friday, July 28, 2006

Behare Shala Ne tren per Perzeren Video


se di a ju kam treguar
e kam ni kang o shum te mir
o plot uzdaj po me nje gir
e me se miri e kendoj
dhe e percjellin mir
e kam ni kang o pa mahi o edhe peja o e ka ndi ne lan e ne qarshi e ne dardani
skam lan vend o pa e permend dashuris o i kam lan vend dashuris o i kam lan vend
o ne tren per perzeren e mua nje her me ka then
nje plak kenga hallave u ben lak
kenga halleve u ben lak
e se jeta nuk eshte kajmak
o nuk ehte kajmak
e kam ni kang o pa e tepruar eshte e lehte per ta kenduar ne mahall nuk eshte nje thmi qe nuk e di . e kam ni kang o pa mahi o tan KOSOVA o e ka ndi e me se miri e kendoj e kendon edhe ti .skam lan vend o pa e permend (2x)

1 comment:

Anonymous said...

http://eekshop.com
is came to the conclusion by