Monday, August 14, 2006

Sinan Hoxha Feat Ermal Fejzullahu Hajredin Pasha Video

3 comments:

Anonymous said...

drita toulouse france shum me me pelqejn kongt e sinan hoxhes e ermal fejzullahi suksese dhe shum deshir kom me ipa life ne kosov

Anonymous said...

vazhdoni shqiptar te fort,se kur ta ndexhoj kete musik,me dridhet gjaku neper venet emia.ata qe endegjojne kete musik eata qe nuk edine qka eshte shqiptari,ne te dridhene prej inati.

Anonymous said...

Bekimi ju therret,vazhdoni shqiptar te fort,se kur ta ndexhoj kete musik,me dridhet gjaku neper venet emia.ata qe endegjojne kete musik eata qe nuk edine qka eshte shqiptari,ne te dridhene prej inati.