Friday, September 01, 2006

Alban Skenderaj Ky Ritem Video
Song - Alban Skenderaj And kthjellu Diqka
Song - Alban Skenderaj - Bukuri e frikshme
Song - Alban Skenderaj - Deri ne fund
Song - Alban Skenderaj - Eklips
Song - Alban Skenderaj - E verteta ime
Song - Alban Skenderaj - Hapesira e nje endrre
Song - Alban Skenderaj - Jet e kufizuar
Song - Alban skenderaj - Ky ritem
Song - Alban Skenderaj - My oasis
Song - Alban Skenderaj - Thirrje e deshperuar
Song - Alban Skenderaj - Verso il blu
Song - Alban Skenderaj - Vetem Ty

3 comments:

Anonymous said...

albani nuk mbrihet 1 je ti dhe 1 jeni ju

Anonymous said...

je shuuuuuuuuuume i kec

Anonymous said...

alban ti je me imiri veq vazhdo gjith vajzat te duan