Tuesday, September 19, 2006

Gold AG Dridhet Shqiptaria Video

1 comment:

Anonymous said...

Shume Shqiptar jane duke Fituar te Holla (Leke) permes internetit kam biseduar me disa edhe idet qe ata i kane apo te them me mire aq shume ata fitojn saqe s’tregojne se si veprojn.
une tashme i kam ra ne fije siq thone nje fjale popullore kliko ne kete Link dhe Apliko menjehere.
http://www.cpalead.com/apply.php?ref=37301
Diqka duhet te dini para aplikimit websiti duhet te jete ne gjuhen Angleze te pakten me te cilin ju Aplikoni .
Permbajtja e Websitit mund te jete : Me Lojra, Me Video Cfaredo Ebooks,Dating kushe ka naj websit me dating website, fotografi apo wallpapers e kshtu me radh.
Varjanti osht kollaj veq ne qoft se je Dembel pse se keni Blogger.com ku mund te Krijoni bloge sa te doni falas pa hargjuar asgje vetem pak nga Koha juaje.
Pasi qe keni bere Kete Kliko ne kete Link http://www.cpalead.com/apply.php?ref=37301 per tu Regjistruar dhe Fillo me Loze te them kshtu si te gjithe shqiptaret tjere qe idet i mbajne te fshehura apo sekrete.
Pse ata stregojn eshte se ideja hapet shume te gjithe fillojn ta kopjon ate ide dhe te gjitha marrin nga do por sfitojn sa personi i pare qe i ka idet e fresketa apo te pakopjuara.
Shqiptar ne internet per 2-3 muaje jane duke fituar permbi $2,674.00 Dollar nese mendoni qe po genjej kjo zonja dhe Zotrinj eshte me se e vertet 100%.
Hulumtoni dhe Binduni vete pra Mos hezitoni dhe Regjistohuni se pa pak pune ska asgje Respekt shpresoje qe ju kam ndihmuar.
Kliko ne kete Link dhe regjistrohu http://www.cpalead.com/apply.php?ref=37301 .