Saturday, October 21, 2006

Gerta Koci - Thuaj djalit Video

2 comments:

Anonymous said...

te lutem a mund te me tregoni ku mund ta degjoj kengen e greta koci-zemra per ty ndal-------please i really love that song but i cant find it so if anyone knows where to find it please tell me.........x'BayBeeHype'X

Anonymous said...

Me pelqen Greta dhe kjo kenge eshte shume e bukur ,me sa di une eshte fituesja e cmimit te pare te festivalit te Mikrofonit te arte.Suksese greta se gjithmonr na sjell kenge te bukura.