Monday, October 30, 2006

Kenga Magjike nata 7 Video 2006

1 comment:

Anonymous said...

Kenga Magjike 2006 Highlights (7th Night) - Magic Song 2006
One of the greatest of albanian music festivals produced by Ardit Gjebrea
Semifinals on 17th & 18th Nov 2006
Finals on 19th Nov 2006

In this video:

Ermal Fejzullahu - "Goca nga Tirana"
Seldi - "Une dhe ti"
Ermiona Lekbello - "Nuk do me kesh me prane"
Aurel Thellimi - "Jam vetem"
Besa Kokedhima - "Tani te dua"
Roy - "Femer e nxehte"
Eneida Tarifa - "Rreth zjarrit tend"
Armend Rexhepagiqi - "Kur dashuria vdes"

Cast your vote at kengamagjike.com