Friday, November 10, 2006

Edona LLalloshi - Pik Ne Zemer Video

1 comment:

Anonymous said...

Edona brovo, kjo kenga eshte number one sebashku me ate tjetren,"Per Ty Po Flas". brovo dhe je shume e kendshme.