Thursday, November 02, 2006

Valbona Peraj - Te dua Ty Video


Valbona Peraj

Song - Valbona Peraj - Dua te me duash
Song - Valbona Peraj - Gabim
Song - Valbona Peraj - Jo nuk jam
Song - Valbona Peraj - Me fal
Song - Valbona Peraj - Potpuri shkodrane
Song - Valbona Peraj - Pritja
Song - Valbona Peraj - Ste dua
Song - Valbona peraj - Te dua ty

4 comments:

Anonymous said...

i paskan hije te gjitha levizjet

Anonymous said...

persh patriote.nga kanadaja

Anonymous said...

kembet dhe syte i paska hata

Anonymous said...

si gjarper qe ashte mire de mire por ne klipin tjater eshte manikin i bukur