Friday, February 09, 2007

Soni Malaj - Te dua ty Music VideosSong - Soni - Akrobolisin
Song - Soni - Amaneti
Song - Soni - Bluxhins
Song - Soni - Djale i ri
Song - Soni - Djall e dreq
Song - Soni - Djemt me ngacmojn
Song - Soni - Do me kerkosh
Song - Soni - Do te vij
Song - Soni - Do te zbuloje misterin
Song - Soni - Edhe pak
Song - Soni - Eja, eja
Song - Soni - Eja ne ballkan
Song - Soni - Energji
Song - Soni - E vogla
Song - Soni - Lag e ter
Song - Soni - Lajka
Song - Soni - Larg Nates
Song - Soni - Lijma belin
Song - Soni - Mbreteresha E Nates
Song - Soni - Ndarja
Song - Soni - Nje me dy
Song - Soni - Pa Lot
Song - Soni - Samba
Song - Soni - Shko
Song - Soni - Te Dua Ty
Song - Soni - Un per ty nuk qava
Song - Soni - Zjarr
Song - Soni feat Sinan Hoxha - Shukarije
Song - Soni - Blue Jeans

1 comment:

gv said...

soni nese esht e vertet ajo qe shkruan te revista koha flori esht shum gabim se ti je njishi dhe do vazhdosh te jesh ke perkrahjen ton te duam shum gostivari