Saturday, March 10, 2007

Jehona Sopi - Thuaje Music Videos
Jehona, Tuna, - Kur percolla ylberin
Jehona Sopi - Edhe prap se prap
Jehona Sopi - Eja Sonte
Jehona Sopi - I fundit fat
Jehona Sopi - Jam Ajo Që Jam
Jehona Sopi - Më Do Mua ft. Adelina Thaqi
Jehona Sopi - S'më then dot
Jehona Sopi - sot mos thuaj jo
Jehona Sopi - stë sho as në ëndrr
Jehona Sopi - S`'të Shoh As Në Ëndërr
Jehona Sopi - Tash dhe perseri
Jehona Sopi - Ti
Johana Sopi - Me Shtyj Perpara
Jehona Sopi - Veq te jem me ty
Johana Sopi - Kriza
Jehona Sopi - Thuaje
Jehona Sopi - Pervjetori

No comments: