Sunday, March 25, 2007

Therret Pirzreni Mori Shkoder Music Video

1 comment:

Albanian said...

Kengetaret me te Cmuar te malsis dhe qe jan akoma Nje pershendetje nga Anglia me ate kengen qe e keni bere .Ju lumt Goja Baca