Sunday, March 18, 2007

Vagabondi & Erion Korini - Nenat Shqiptare Music Videos

1 comment:

Albanian said...

Kenga me e mire qe kam degjuar deri tani Bravo.
Tani kjo keng i kushtohet cdo njeri po ata qe nuk kan tru nuk kuptoj ka sa te duash qe bejn sikur kan kam qiellin me duar dhe harroj Nenen.