Sunday, May 06, 2007

Big Mama - Top Secret Top Fest Video
Your comments and/or specific info on videos and artists are really appreciated so that we can all get educated on the subject. e.g. their biography, names, any interviews, critics, gossip, lyrics etc.!Ju lutem leni komente, mendime, kritika, lirika apo informata specifike ne lidhje me artistet tane dhe video klipet, ne menyre qe te dijme sa ma shume per ta! Mundesisht edhe ne gjuhen angleze per shkak te sponsoreve apo lexuesve qe nuk flasin shqip! Por cdo gjuhe eshte e mireseardhur!

No comments: