Sunday, June 17, 2007

Meda Mehedin Pergjeqaj - Maturant

Meda ne koncertin "Me Ramushin" para Bibliotekes kombtare dhe universitare te kosoves ne prishtine me daten 14. Qershor 2007
Ramush Haradianj

1 comment:

Anonymous said...

te lumte meda e paske kalle ne Prishtine, si gjdo here si ja ke zakon ti, bilbili i Dukagjinit. Vetem vazhdo keshtu edhe me tutje