Wednesday, September 12, 2007

Adelina Tahiri - Narcizoid


NarcizoidAdelina Tahiri


[Ky tekst u dergua nga Lina]

Ike ti pa fjale as pa koment,
i rënde eshte cdo moment,
e un sa nuk jam cmend.
Ike ti pa thën as lamtumir
se pate valle vështir në zemer s'ke ti mëshire.

ref.
Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,s'të takoj.

ref.
Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,ty s'të takoj.

Tash e di,kë e dashuron ti,
se me ke je tani edi shume mire une e di
Tash e di,do veten tënde ti,
e mua m'ke mëri,dhe nuk me sheh dot ne sy.

Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,s'të takoj.

ref.
Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,ty s'të takoj.

Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,s'të takoj.


Narcizoid je patjetër
veten n'qejf e ke,zdo tjetër
narcizoid je,
te pretendoj,ty s'të takoj.

No comments: