Saturday, November 10, 2007

Jehona Sopi - Fustani i Bardh

1 comment:

Anonymous said...

valla be qik pi si ja ke nis me punu me armendin edhe me aiden katastrof je ka dokesh e dhe per mu ni vron a ku osht jehona e meparshme