Wednesday, February 01, 2006

Alma bektashi & Benet Kaqi Video

8 comments:

Anonymous said...

ne keto farmerka te ngushta si eshte veshur Alma, me te vertete e pelqej shume, por mbi te gjitha kisha pas shume deshire t'ia lepij pidhin e lezetshem qe e ka, se me te vertete eshte shume "HOT LADY".
Te dua shume Alma, dhe kisha pas deshire me e kaluar nje nate te nxehte me ty.

Anonymous said...

je me e shumtura

Anonymous said...

MBASE SJE E BUKUR PO KE ZE TE BUKUR

Anonymous said...

oj shtrig kur po del ti ne tv krejt nipat e mesat ja nisin me qajt se tuten pi teje

Anonymous said...

PSE PE DREDH ATA KOK QE E KE AQ TE MADH E TA HANKT DREQI E TA HANKSHIN QET KRYT PO DREQI QE JE BA TI.

Anonymous said...

This is very interesting site...
» » »

Anonymous said...

jo be njerzi, ju skini lidhje me muzik...ALMA BEKTASHI kendon super...zanin e ka fantazi...!! po qka dini ju be qka eshte muzika..jeni msu me tallava hahaha..!!

Anonymous said...

TE GJITH PAEDUKUARIT NUK E PELQEJN ALMEN. KJO ASHT ARTISTE ME DIPLOM. NGA JEHONA