Tuesday, March 21, 2006

Meda

Meda Video Shqip Meda MP3
Mehdin pergjecaj - 01 - C,ka ka zemera
Mehdin pergjecaj - 02 - Ah dashni e vjeter
Mehdin pergjecaj - 02 - Cke Moj Zemer
Mehdin pergjecaj - 03 - Mashallah
Mehdin pergjecaj - 04 - Hajt Hajt
Mehdin pergjecaj - 05 - Pendohu
Mehdin pergjegjaj - 06 - Mos thirr
Mehdin pergjegjaj - 06 - Ah Moj Jete
Mehdin pergjegjaj - 07 - 5 Minuta me mi dhan
Mehdin pergjegjaj - 08 - Mir E Keq
Meda - Hajde Me Mu
Meda - Qfar Dua
Meda - Hidhe Vallen

4 comments:

Anonymous said...

Super gesungen meda mach nur weiter so...

Anonymous said...

super meda du bist der beste
po te pershendet ornelaaaaa

Anonymous said...

jom orenla 15 muajsh
dhe e ngoj gjith meden ka kendon

heheheheheh
te pershendes shum
dhe hallen time te dashur qe e dua edhe ata si meden Saranda.M
she qiken e mixhes Marigona.M
dhe masishumti babinnnn qe e dua masishumti Arton.M

Anonymous said...

shum mir këndon bre weiter so!