Saturday, February 24, 2007

Aida Baraku Hashim Shala Tahir Drenica - Leze Leze Music Videos


Hashim Shala Top Music
1) XHEMAJL ABRIA
2) DITE TE MIRA PO NA VINE
3) PAJTIMI GJITHEKOMBETARE
4) TRIMNESHAT SHQIPETARE
5) TRIMNESHAT SHQIPETARE
6) TRIMNESHAT SHQIPETARE
7) TRIMNESHAT SHQIPETARE
8) DUHANXHI DHE JODUHANXHI
9) ADEM JASHARI
10) ....ZANA

Tahir Drenica Top Music

Tahir Drenica Kenga e Cana Begut 23 min 56 sec
Kengë per Adem e Hamze Jasharin 1 11 min 12 sec
Kenge per Fehmi Lladrovcin 16 min 31 sec
Kenge per Jusuf Gervallen 14 min 04 sec
Moj Drenice treve kreshnikësh 14 min 02 sec
24 pashallare 9 min 44 sec
e Hashim Shala Ahmet Zogi ne Beligrad 9 min 35 sec
Ali Pasha, Pashe i ri 11 min 28 sec
Në Prizrenin historik

No comments: