Monday, February 05, 2007

Mera Zymeri - Rinia e Kosovës Music Videos

1 Album
Song: 1. A po të vjen inati.mp3
Song: 2. Hajde more djalo.mp3
Song: 3. Jam rojtar i rruges sate.mp3
Song: 4. Kënga për ty.mp3
Song: 5. Luje belin për merak.mp3
Song: 6. Nata pa ty.mp3
Song: 7. Nuk je më i miri.mp3
Song: 8. Rinia e Kosovës.mp3
Song: 9. Vajzat hileqare.mp32 Album
Song: 1. Eca tak e tak.mp3
Song: 2. Ja si fryhet deti.mp3
Song: 3. Kalle, kalle moj rini.mp3
Song: 4. Ku shkuan burrat vallë ku janë.mp3
Song: 5. Largohu ti.mp3
Song: 6. M'bi qati valoj flamuri.mp3
Song: 7. Mos u bë rob i gjelozis.mp3
Song: 8. Nëse dëshiron.mp3
Song: 9. Oj Kosovë nanë kur nuk harroj.mp33 Album
Song: 1. 3000 vjet Shqipëri mbi dhe.mp3
Song: 2. Babi im në mërgim.mp3
Song: 3. Ç'faj ka syri që s'ka gjumë.mp3
Song: 4. Ç'ka ka zogu që po qan.mp3
Song: 5. Çlirimtares.mp3
Song: 6. Dhëmbjet e Kosovës.mp3
Song: 7. Do të vijë o syri i zi.mp3
Song: 8. Doruntina e Arbërisë.mp3
Song: 9. Hoj dada hoj.mp3
Song: 10. I hope.mp3
Song: 11. Jemi Zot në trojet tona.mp3
Song: 12. Kam dy vllazën.mp35 Album
Song: 1. Ku janë djemtë e Kaçanikut.mp3
Song: 2. Kur e shkruaj emrin Kosovë.mp3
Song: 3. Kur ka dasëm Shqiptaria.mp3
Song: 4. Kush e shpiku lumin.mp3
Song: 5. Mbesim rroje për Atdhe.mp3
Song: 6. Mbjellim gjakun në dru e gur.mp3
Song: 7. Më ka marr malli për ty Kosovë.mp3
Song: 8. Merrma shiun e Prishtinës.mp3
Song: 9. Mijra vjet trolli Dardan.mp3
Song: 10. Mos ma shkel ti abc,në.mp3
Song: 11. O i miri i motrës.mp3
Song: 12. O moj tokë e Skënderbeut.mp35 Alboom
Song: 1. Oj Kosovë.mp3
Song: 2. Pa ty.mp3
Song: 3. Pamvarsi!.mp3
Song: 4. Po bjen defi kajde, kajde.mp3
Song: 5. Potpuri këngësh.mp3
Song: 6. Pyes dallëndyshet.mp3
Song: 7. Robëri më s'durojmë.mp3
Song: 8. Rrugës së shotës do ecim.mp3
Song: 9. Shtatë degët e dardhës.mp3
Song: 10. Sytë që kan lotuar .mp3
Song: 11. Thirrjet e shqiponjës.mp3

No comments: