Friday, May 11, 2007

Sinan Hoxha - Më fal nga Azis SHAMEAll the Albanian famous singers steal the songs of the others countries, from the Serbs, Greek, Bulgarian, Rumanian and Turkish singers.
They become rich and famous with the job of the others .
Boycotts the thieves and the destroyers of the Albanian music.

Sinan Hoxha ben si kengetare por eshte vetem nje Hajdute.
Kengen Me fal e ka vjedhur nga kengetari bullgar Azis.
Budallenj jeni ju qe vazhdoni te blini disqet e tyre dhe shkoni ne konceretet e ketyre mashtrueseve dhe shkaterrueseve te muzikes Shqipetare.

Pse? Ia bej Vetes ket Pytje. A nuk ka Material ne Shqiperi Apo Kosov per me shkru nje tekst eme be nje melodi apo ju duket me let mi Huazu "VJEDH" kenget nga te Tjeret

No comments: